Sziasztok! A SUSE 11.2 KDE alatt hol találom a menü szerkesztőt? Telepítettem programot és nincs indító ikonom és nem is jó helyre tette a menübe, át szeretném más hova rakni. Egy videón jól bemutatják ezt de én openSUSE 11.2 alatt ezt nem találom KDE felületen http://www.youtube.com/watch?v=fLmGHL4F2fs&feature=player_embedded
Sziasztok! Lenne egy gondom akár hogyan próbálom a felső panelsávra nem tudok program indító ikonokat rakni, csak az alsóba teszi bele, valaki elárulná a trükkjét?
A jobb klikkes egér módszerrel hogy hozzá adás a panelhez. Más hogy még nem jöttem rá hogyan lehetne, de így csak az alsó panelhez teszi az ikonokat.
Szerkesztette: ludla - 16-04-2010 16:55
Feltételezem, hogy a menüben kattintottál rá jobb gombbal, aminek eredményeképpen a menügombot tartalmazó panelre dobta az ikont. Ha nincsenek zárolva a panelek, akkor az alsó panel jobb szélén van a kis gomb, amivel lehet átméretezni, áthelyezni stb a panelt. Ha ráklikkelsz, akkor a panelen található elemek is mozgathatóvá válnak. Ebben az állapotban már át tudod húzni a másik panelre az adott ikont.
Köszi sikerült, de meg van bonyolítva, én húzgáltam az ikonokat csak nem a ki ugró fülével és ez miatt nem rakta be nekem az ikonokat. De már legalább ezzel is tisztába vagyok.
Önjellemzés: A diagramon ki melyik részbe tartozik?
08/09/2010 13:06
08/09/2010 13:02
Megjelent? Tényleg? És magyarul is tud? Húúú! :o
08/09/2010 12:04
na akkor megvan a holnapi program :D uhu 2.2 telepítés és kipróbálás vboxban :D
07/09/2010 22:18
A „kis” oktató cégek így is fognak oktatgatni tanfolyamokon. A dolgozó elmegy...
07/09/2010 10:06